معاون شهردار تهران در گزارش هم ماشین

نوسازی 10 هزار تاکسی و 6 هزار تاکسی برقی تهران در دست اقدام شهرداری

نوسازی 10 هزار تاکسی و 6 هزار تاکسی برقی تهران در دست اقدام شهرداری به گزارش هم ماشین، معاون حمل و نقل شهرداری تهران اظهار داشت: طبق قرارداد با ایران خودرو نوسازی ۱۰ هزار تاکسی دیگر را انجام خواهیم داد و علاوه بر آن نوسازی تاکسی های برقی را به ۶ هزار خودرو می رسانیم.



محسن هرمزی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اقدامات شهرداری تهران درباب برقی سازی پایتخت، اظهار داشت: با وزارت نفت، وزارت صمت، سازمان برنامه و بودجه، مجموعه دیجی کالا و مجموعه اسنپ تفاهمی امضاء کرده ایم تا سقف ۲۰ هزار موتورسیکلت را برقی نماییم و این کار با کمک دولت صورت می گیرد و دراین خصوص یک هم افزایی بین بخشی وجود دارد.

وی افزود: درحال نوسازی تاکسی های برقی هستیم و تا حالا ۲۰۰۰ تاکسی برقی را نوسازی کرده ایم. همینطور با ایران خودرو قرارداد بسته ایم که دراین خصوص اقدامات موثرتری هم انجام دهیم.

معاون شهردار تهران افزود: ما ۳۰ هزار تاکسی در شهر تهران داریم و تا حالا ۸ هزار خودروی غیر برقی و ۲۰۰۰ خودروی برقی را نوسازی کردیم و حدودا یک سوم تاکسی های موجود را نوسازی کردیم که این کار به سرعت ادامه می یابد.

هرمزی همینطور تصریح کرد: طبق قرارداد با ایران خودرو، نوسازی ۱۰ هزار خودروی دیگر را انجام خواهیم داد و علاوه بر آن نوسازی تاکسی های برقی را به ۶ هزار خودرو خواهیم رساند.

حرف آخر اینکه محسن هرمزی در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به اقدامات شهرداری تهران درباب برقی سازی پایتخت، گفت: با وزارت نفت، وزارت صمت، سازمان برنامه و بودجه، مجموعه دیجی کالا و مجموعه اسنپ تفاهمی امضاء کرده ایم تا سقف ۲۰ هزار موتورسیکلت را برقی نماییم و این کار با کمک دولت صورت می گیرد و دراین خصوص یک هم افزایی بین بخشی وجود دارد.

منبع:

1404/09/13
12:55:17
5.0 / 5
7
تگهای خبر: حمل و نقل , خودرو , سازمان , شهردار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان هم ماشین در مورد مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
جدیدترین ها

© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.