کاهش محسوس دما از هفته بعد ادامه گرمای بی سابقه در غرب و جنوب کشور
به گزارش هم ماشین، یک مقام مسئول سازمان هواشناسی اظهار داشت: اوایل هفته بعد خیلی از نقاط کشور کاهش دما را تجربه می کنند، اما ناهنجاری گرمایی در استانهای غربی و جنوبی همچنان ادامه خواهد داشت.
صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به جزئیات آخرین وضعیت آب وهوای کشور اظهار داشت: طی پنج روز آینده، در ساعات پس از ظهر و شب در جنوب استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و برخی نقاط هرمزگان، رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت و گاهی گرد و خاک پیش بینی می شود.
وی اضافه کرد: امروز دوشنبه (۳ شهریور) در ارتفاعات مازندران بارندگی پراکنده رخ خواهد داد و روز چهارشنبه (۵ شهریور) و پنجشنبه (۶ شهریور) در استانهای ساحلی خزر بارندگی پراکنده انتظار می رود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای کشور اضافه کرد: در پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور، بخصوص در خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان و همینطور در بعضی نقاط جنوب غرب، مرکز و دامنه های جنوبی البرز، وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا رخ خواهد داد.
وی بیان کرد: اوایل هفته آتی در خیلی از نقاط کشور شاهد کاهش دمای هوا خواهیم بود و این شرایط بخصوص در استانهای فلات مرکزی و نیمه شرقی کشور مشاهده خواهد شد.
این مقام مسئول اضافه کرد: در مقابل استانهای نوار غربی و جنوبی و همینطور برخی نقاط شمالی کشور همچنان هوای گرم تر از نرمال را تجربه می کنند و ناهنجاری گرمایی در این مناطق فعلا ادامه دار خواهد بود.
ضیائیان در انتها تصریح کرد: آسمان تهران امروز صاف پیش بینی می شود، اما از بعدازظهر افزایش باد و در شب وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک وجود دارد.
حداقل دمای پایتخت ۲۶ و حداکثر دما ۳۸ درجه سانتی گراد خواهد بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان هم ماشین در مورد مطلب