محورهای روستایی در ۷ استان محروم کشور اصلاح می شود

محورهای روستایی در ۷ استان محروم کشور اصلاح می شود هم ماشین: رییس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور از برنامه ریزی برای اصلاح و بهسازی محورهای روستایی در 7 استان محروم کشور و اختصاص اعتبارات ضروری جهت این مناطق آگاهی داد.



به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، نشست انجمن خیرین راه و ترابری با حضور رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اجرا شد. در این جلسه، راهکارهای گسترش زیرساخت های حمل و نقل، استفاده از ظرفیت خیرین و تقویت لجستیک راهداری در مناطق کمتر برخوردار مورد بررسی قرار گرفت.
اکبری در این جلسه با اشاره به اجرای پروژه های عمرانی گوناگون در سراسر کشور، بر ضرورت تکمیل راه های روستایی باقیمانده و بهسازی محورهای حمل و نقل در مناطق محروم تاکید کرد و اظهار داشت: برای پیشرفت زیرساخت های حمل و نقل جاده ای در مناطق کمتر برخوردار، برنامه ریزی هایی در ۷ استان محروم کشور انجام شده و اعتبارات لازم نیز برای اصلاح و بهسازی این محورها درنظر گرفته شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه از خرید ۱۰۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری جدید آگاهی داد و اظهار داشت: این اقدام سبب تقویت ظرفیت لجستیکی سازمان، تسریع در روند ساخت راه های روستایی و افزایش کیفیت نگهداری راه های موجود خواهد شد.
وی اضافه کرد: گسترش زیرساخت حمل و نقل بدون توجه به مناطق روستایی و مرزی، تحقق عدالت فضایی را با چالش مواجه می کند و به این علت، تمرکز ما بر گسترش مسیرهای ایمن و پایدار در این مناطق است.

در ادامه این جلسه، اعضاء حاضر با اشاره به نقش مؤثر رانندگان جاده ای در بحران های ملی، همچون جنگ ۱۲ روزه اخیر و دوران دفاع مقدس، حضور خودجوش و فعال آنان را نماد تعهد و مسئولیت پذیری صنفی و مردمی این قشر عنوان کردند.
انجمن خیرین راه و ترابری می تواند در پروسه تصمیم سازی حوزه حمل و نقل نقش برجسته ی ایفا کند و استفاده از ظرفیت این انجمن در حوزه های سرمایه گذاری، ایمنی راه ها، پدافند غیرعامل و توسعه حمل و نقل هوشمند با تأکید بر تکنولوژی های جدید همچون هوش مصنوعی، در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، در این جلسه خانقایی معاون فنی و راه های فرعی و روستایی، راستیار مدیرکل دفتر فنی و راه های روستایی، بشارتی عضو کانون جهادگران جهاد سازندگی، میرشفیع مشاور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری، مرادی مشاور رییس سازمان در امور خیرین و مناطق محروم، و جمعی از اعضاء هیات مدیره انجمن حضور داشتند.

1404/04/24
08:54:34
5.0 / 5
33
تگهای خبر: ایمنی , تكنولوژی , جاده , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان هم ماشین در مورد مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
جدیدترین ها

© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.