امروز: ۱۴۰۳/۰۱/۳۱
مدیر عامل كشتیرانی:

از بحران مالی كشتیرانی عبور كردیم

از بحران مالی كشتیرانی عبور كردیم هم ماشین: مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: خوشبختانه از بحران مالی سال ۹۹ عبور کرده ایم و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با تلاش کل گروه به رکوردهای جدیدی در حمل و نقل کالا دست پیدا نماییم.



به گزارش هم ماشین به نقل از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، محمدرضا مدرس خیابانی در نشست هماهنگی مدیران این شرکت اظهار داشت: مبحث مهم، پایبند بودن به سند استراتژیک ۱۴۰۴ و اجرای آن است؛ البته اساسا برنامه موجود احتیاج به بازبینی دارد، چونکه مطابق با ظرف زمانی خود تهیه شده است با این وجود امیدواریم مبحث تحریم و محدودیت هایی که برای کشور و کشتیرانی رخ داده است به پایان برسد که در این صورت این برنامه هم به فراخور بازبینی خواهد شد.
وی با تاکید بر این که اگر خواهان یک شرکت بالنده هستیم اساسا حوزه برنامه ریزی باید نقش اساسی در شرکت داشته باشد، تصریح کرد: پیشبینی ها حاکی از حمل و نقل دریایی حدود ۱۲ میلیارد تن کالا در سال ۲۰۲۱ است؛ این در شرایطی است که ظرفیت ناوگان حمل و نقل کالا در جهان رقمی بالغ بر دو میلیارد تن است؛ ازاین رو برای سهیم شدن در این بازار لازم است برنامه ریزی صورت گیرد.
مدرس خیابانی ضمن اشاره به کاهش نسبی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طی سال ۹۹، اضافه کرد: یکی از علل کاهش حمل و نقل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۹ شیوع کرونا و محدودیت های بوجود آمده برای بخش کانتینری در راه چین بود.
وی افزود: خوشبختانه از بحران سال ۹۹ عبور کرده ایم و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با تلاش کل گروه به افق های جدیدی در حمل و نقل کالا دست یابیم.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با عملکرد بخش حمل فله این شرکت هم اظهار داشت: بخش حمل فله پارسال از ثبات برخوردار شد باآنکه نسبت به سال ۹۸ با کاهش نسبی عملکرد مواجه بودیم؛ مبحث مهم در این بخش ایجاد نگرشی است که در آن مشتری بعنوان شریک تجاری مورد توجه قرار گیرد؛ جذب، وابستگی و پایبندی مشتری به شرکت باید مورد اهمیت باشد بگونه ای که مشتری تنها در شرایط تنگنا به ما رجوع نکند بلکه در هر زمانی مشتری ناوگان ملی باشد.
وی همینطور درباره کشتیرانی دریای خزر اظهار داشت: در حوزه کشتیرانی دریای خزر توقع از مدیریت و اعضا هیئت مدیره این است که ارتباط با مشتریان و پایبندی آنها به این شرکت را اساساً متحول کنند.
مدرس خیابانی با تاکید بر اهمیت ارتباط با مشتریان خاطرنشان کرد: اگر با مشتریان شرکت به صورت شفاف ارتباط برقرار نماییم توانمندی اساسی در شرکت ایجاد خواهد شد؛ در این حوزه لازم است حوزه بازاریابی و امور مشتریان و حوزه حقوقی گام های اساسی بردارند. همینطور افزایش سطح رضایت مندی مشتریان و رضایت شغلی کارکنان باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تقسیم شرکتهای گروه کشتیرانی به دو بخش مأموریت محور و درآمد محور، خاطرنشان کرد: کشتیرانی دارای ۹ شرکت مأموریت محور و ۸ شرکت درآمد محور است و توقع می رود که شرکتهای مأموریت محور بتوانند خارج از گروه کشتیرانی هم برای خود درآمد کسب کنند.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن اشاره به تدوین سند استراتژیک کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ عنوان کرد: این سند با نگاهی به سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴ و عملاً بر اساس اسناد بالادستی تهیه شده است.
مدرس خیابانی اضافه کرد: باید اهمیت نقش حمل و نقل دریایی و کشتیرانی را از راه ارتباط با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، متولیان حوزه برنامه ریزی و مسؤلان ذی ربط کشور و همینطور ارتباط با رسانه ها و مطبوعات و اقدامات کارشناسی به سطوح بالادستی جامعه معرفی نمود تا از موقعیت دریایی کشور در جهت توسعه اقتصادی و به تبع آن کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بهره بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در شرکت همواره باید به دو بال درآمد و هزینه توجه داشته باشیم، اظهار داشت: همینطور مدیریت سرمایه انسانی، آموزش سرمایه انسانی و ایجاد تعلق خاطر به مجموعه از موضوعات مهم می باشد بگونه ای که نیروی انسانی به درکی مشترک از مسائل برسد.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تبیین هدف و مبانی تدوین سند استراتژیک در چهار بخش مالی و سرمایه گذاری، بازار و مشتری مداری، عملیات و ناوگان و منابع انسانی و ساختار، بر توسعه تفکر راهبردی در گروه و اتصال برنامه و بودجه و توجه به مدیریت هزینه ها و درآمدها تاکید کرد.
وی با تاکید بر این که سند استراتژیک ابلاغ گردیده به مثابه نقشه راه گروه می باشد، اظهار داشت: این سند می باید به صورت دائم توسط دفتر برنامه ریزی معاونت توسعه بازار پایش گردد و در جلسات هیئت مدیره و درون گروهی به بحث و بررسی گذاشته شود و همینطور گزارش های مستمری از پیشرفت کار در جلسات بررسی عملکرد شرکت ها با حضور رئیس هیئت مدیره هلدینگ عرضه گردد.
مدرس خیابانی ضمن اشاره به اهمیت ارتباط با نمایندگان و فورواردرها، بر تشریک مساعی با آنها بعنوان شرکای تجاری تاکید کرد و اظهار داشت: بر مبنای برنامه راهبردی باید رضایتمندی همه ذی نفعان شامل کارکنان، مدیران، سهامداران، مشتریان، تأمین کنندگان، محیط زیست، دولت و … مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: بر طبق این نقشه راهبردی باید در انتهای سال ۱۴۰۰ به رقم ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن جابه جایی کالا دست پیدا نماییم که به معنای رشد ۴۵ درصدی در مقایسه با سال ۹۹ است.
به گفته مدرس خیابانی، بر مبنای نقشه راهبردی کشتیرانی، در سال ۱۴۰۰ تعداد کشتی های ناوگان کشتیرانی به ۱۳۴ فروند می رسد ازاین رو لازم است در بازسازی، نوسازی، تعویض و جا به جایی ناوگان شرکت گام های اساسی برداشته شود.

1400/02/23
21:30:55
5.0 / 5
959
تگهای خبر: اقتصاد , حمل و نقل , ساخت , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.