تصویب یك فوریت لایحه گردنگیر شهرداری به تهیه نظام نامه مسئولیت پذیری اجتماعی
هم ماشین: اعضای شورای اسلامی شهر تهران با 13 رأی موافق، یك فوریت لایحه گردنگیر شهرداری تهران به تهیه و ارائه نظام نامه و برنامه عملیاتی مسئولیت پذیری اجتماعی در شهرداری تهران را به تصویب رساندند.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و هشتمین جلسه علنی شورا، موضوع "الزام شهرداری تهران به تهیه و ارائه لایحه نظام نامه و برنامه عملیاتی مسئولیت پذیری اجتماعی در شهرداری تهران" را در دستور کار داشتند که در همین راستا الهام فخاری عضو شورای شهر تهران در تشریح لزوم یک فوریت این طرح اظهار داشت: این لایحه در شورای دوره چهارم و در سال ۹۶ مصوب شده بود اما متاسفانه تا به امروز گزارشی از عملکرد این مساله به شورا ارائه نشده است.
وی ادامه داد: بدیهی است نقش مدیریت شهری در راهبری و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی و اثربخشی و بهبود آن در زندگی شهروندان در زمینه هایی همچون آموزش، محیط زیست، سلامت، فقرزدایی و کاهش لطمه های اجتماعی بسیار پر اهمیت است.
وی افزود: نظام نامه مسئولیت پذیری اجتماعی سازمان ها و بنگاه های اقتصادی شهر تهران برای مدت سه سال در اواسط سال ۱۳۹۶ و روزهای پایانی دوره چهارم شورا به تصویب رسید. گرچه شواهد و گزارش ها گویای آنست که شهرداری اقدامات جدی و موثر در امتداد تحقق این مصوبه انجام نداده است اما به سبب ماده ۸ این مصوبه مدت اعتبار آن در شهریور ماه سال جاری تمام می شود. پس لازم است شورا در دوره پنجم در امتداد جهت گیری های مشارکت محور با تصویب سندی جایگزین با استواری و کارآمدی بیشتر، این مساله مهم را راهبری و مسئولیت پذیری اجتماعی در مدیریت شهری پیگیری کند.
وی اشاره کرد: در مفاد برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران هم رونق بخشی به مسئولیت پذیری اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته است. پس فوریت این طرح از این جهت است که اعتبار مصوبه قبلی در شهریور ماه تمام می شود و باتوجه به اهمیت مسئولیت اجتماعی نیاز است که با یک فوریت این طرح موافقت شود.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، در ادامه جلسه احمد مسجدجامعی بعنوان مخالف یک فوریت طرح اظهار داشت: مسئولیت پذیری اجتماعی بنگاه ها و سازمان های اقتصادی ایده بسیار خوبی است اما نحوه مواجهه با این مساله اهمیت بسیاری دارد. سندی که در دوره چهارم شورا به تصویب رسید، سند خوبی است و باید راهبردها و سیاست هایی که در این سند حاکم می شود را مورد توجه قرار دهیم.
شهرداری باید گزارشی دراین زمینه ارائه نماید. بی شک نیاز به سند جدیدی نداریم و با ستاندن گزارش از شهرداری نهایتا می توانیم با اصلاحیه ای سند موجود را تکمیل نماییم.
فراهانی نیز بعنوان موافق این طرح اظهار داشت: تا شهریور ماه زمان زیادی نداریم بحث مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی بحثی جا افتاده در تمام کشورهای توسعه یافته است. هر چند که در دوره جدید اقدامات خوبی در منطقه ۲۱ همچون راه اندازی پارک بوسیله بنگاه های اقتصادی و در امتداد تحقق مشارکت های اجتماعی انجام شده؛ اما اقدام موثر دیگری را شاهد نبوده ایم. پس می تواند ارائه گزارش همزمان با درنوردیدن روند این طرح صورت گیرد.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، فخاری در ادامه جلسه و در پاسخ به مخالفان اظهار داشت: بحث جایگزین کردن این طرح نیست. در امتداد پیگیری مصوبه دوره چهارم شورا دراین زمینه که در شهریور ماه تمام می شود این فوریت را مطرح کردیم تا پیگیر همان طرح باشیم. در مورد گزارش شهرداری نیز تذکرات و درخواست های مختلفی را به شهرداری ارائه کرده ایم که گزارش آن به صورت مکتوب به اعضا ارائه خواهد شد.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، نهایتا بعد از بحث و بررسی درباب گردنگیر شهرداری تهران به تهیه و ارائه لایحه نظام نامه و برنامه عملیاتی مسئولیت پذیری اجتماعی در شهرداری تهران اعضای شورا با ۱۳ رأی موافق از مجموع ۱۹ نفر حاضر در جلسه با یک فوریت این لایحه موافقت کردند.
منبع: hammashin.com
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب