تاكید پزشكیان بر پشتیبانی از شركت های دارویی در شرایط تحریم
هم ماشین: نایب رییس مجلس شورای اسلامی بر لزوم پشتیبانی و پشتیبانی از شركت های تولید كننده دارو جهت تامین نیازهای بیماران در شرایط تحریم تاكید نمود.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، مسعود پزشكیان در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما (دارو و صنایع وابسته) كه در مصلای تهران برگزار گردید در جمع خبرنگاران درباره بدهی ۳۵۰۰ میلیارد تومانی دولت به شركت های تولید كننده دارو اظهار داشت: در همین رابطه جلسه ای با حضور رییس مجلس و كمیسیون بهداشت تشكیل شد و پیگیری هایی در حال انجام می باشد. به هر حال ما با تحریم مواجه شده ایم و باید پاسخگوی نیازها باشیم. در این رابطه دستوراتی هم صادر شده و از جانب مقام معظم رهبری هم پیگیری می گردد كه ارز مورد نیاز داروسازها به آن ها اختصاص پیدا كند و مشكل در حال حل شدن است.
وی افزود: ما در كشور حالت جنگ اقتصادی به خود نگرفته ایم و خیال می نماییم شرایط مثل گذشته است در حالیكه باید به نیازهای حیاتی و واقعی اهمیت بدهیم نه اینكه ارز را به جایی كه دل مان می خواهد اختصاص دهیم. داروسازها دو سال است این مشكل را دارند كه پول شان را به آن ها پرداخت نمی كنند. الان شرایط بحرانی است و باید به آن ها پاسخ داد. ما باید كاری نماییم كه این نیازهای اساسی و واقعی تامین گردد در همین راستا شركت های دارویی و تولید كنندگان دارو باید مورد پشتیبانی قرار گیرند تا نیاز كشور تامین گردد.
وی در پاسخ به سوالی درباره برچسب كنترل اصالت كالا هم اظهار نمود: اگر بحث پزشك خانواده، ارجاع و دستورالعمل ها را درست پیاده نماییم، همه چیز درست پیش خواهد رفت. مشكل ما این است كه قوانینی كه وجود دارد را یا نمی توانیم اجرا نماییم یا مهارتش را نداریم و یا این قوانین به هر دلیلی اجرایی نمی شوند. روند اصلی این است كه نیاز واقعی را از كف جامعه استخراج نماییم و پاسخگوی آن باشیم.
نایب رییس مجلس افزود: جهت گیری ما به گونه ای است كه هزینه بر است. در حالیكه چه در تحریم و چه در غیر تحریم باید جلوی هزینه ها را بگیریم. هم اكنون شكاف عمیقی بین پرداخت ها و درآمدها در گروه های مختلف همچون در جامعه پزشكی، پرستاری و دندانپزشكی وجود دارد.
پزشكیان درباره طرح تحول نظام سلامت هم اظهار داشت: من ۵ سال پیش و پیش از اجرای این طرح گفتم این كار از نظر علمی شدنی نیست و امكان این وجود ندارد كه كل اعتبار دولت را به این طرح بدهیم. كجای دنیا چنین كاری انجام شده است؟ متاسفانه خیال كردند ما می خواهیم برخورد سیاسی نماییم. غیر امكان دارد ما راهی را كه از نظر علمی غلط است بتوانیم طی نماییم. اگر جهت گیری اشتباه باشد حتی بهترین مدیر هم باشد به جایی می رسد كه هدفش نبوده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب