۷۰ درصد بلیت قطارهای اربعین فروخته شد
هم ماشین: براساس اعلام شرکت راه آهن، تابحال ۷۰ درصد بلیت قطارهای اربعین به فروش رسیده است.
به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اربعین از ساعت ۷: ۳۰ سه شنبه ۲۴ تیر شروع شده و پیش فروش بلیت همه محورها از راه سکوی اینترنتی این شرکت و سایر سکوهای مجاز به انجام می رسد.
مطابق اعلام شرکت راه آهن، ظرفیت صندلی بوجود آمده قطارهای اربعین ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل ۱۹ درصد افزایش پیدا کرده و شامل قطارهای عادی و برنامه ریزی شده برای ایام اربعین است.
به گفته قائم مقام شرکت راه آهن، ۴۵۰ هزار نفر-صندلی برای این ایام پیشبینی شده است. همینطور برای این ایام راه اندازی قطارهای فوق العاده به مقاصد خرمشهر، کرمانشاه و همدان در دستور کار قرار گرفت.
مطابق اعلام مسؤلان شرکت راه آهن به منظور افزایش سرعت سیر قطارهای مسیر خرمشهر - شلمچه به ۱۲۰ کیلومتر، تیرک های راه بند نصب و ماشین آلات اعزام شده اند تا ریل باس ها در روزهای اربعین به شکل شبانه روزی با سرعت بالا به زائرین خدمات عرضه کنند.
همچنین بین ایستگاه راه آهن اهواز تا خرمشهر قطار حومه ای پیشبینی شده و برای جابه جایی مجانی زائرین بین ایستگاه خرمشهر و ایستگاه شلمچه و همینطور از ایستگاههای کرمانشاه و اندیمشک به تهران ناوگان ریلی درنظر گرفته شده است.
مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران تا امروز ۷۰ درصد بلیت ها برای مسیرهای درنظر گرفته شده به فروش رفته و زُوار می توانند با رفتن به سکوهای یاد شده و آژانس ها، شانس خویش را برای تهیه بلیت امتحان کنند
منبع: هم ماشین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان هم ماشین در مورد مطلب