امروز: ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
معاون وزیر راه:

بنادر ایران با ۴۰ بندر دنیا خواهرخوانده شدند

بنادر ایران با ۴۰ بندر دنیا خواهرخوانده شدند به گزارش هم ماشین مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اعلان اینكه بنادر تجاری، مهمترین معیار و شاخص فعال بودن اقتصاد یك كشور هستند، اظهار داشت: فعالیت ها در بنادر ایران حتی یك لحظه هم متوقف نمی گردد.



به گزارش هم ماشین به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد اضافه کرد: در بخش دریایی کشور قابلیت های بسیار زیادی داریم و در دنیا روی این مسئله تمرکز زیادی وجود دارد که جمهوری اسلامی ایران در این بخش دارای چه ظرفیت هایی است و در عین حال چه کارهایی انجام می شود.

ناوگان حمل و نقل دریایی ایران؛ جزو ناوگان های بزرگ دنیا
وی افزود: ناوگان حمل و نقل دریایی ایران، جزو ناوگان های بزرگ دنیا بشمار می رود و بنادر کشور حدود ۲۵۰ میلیون تن در سال ظرفیت دارند، علاوه بر این جمهوری اسلامی ایران در سازمان بین المللی دریانوردی (IMO)، بعنوان یک کشور مهم در حوزه دریایی تلقی می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در بخش دریایی فضای مناسبی وجود دارد که ظرفیت های کشور بیش از پیش معرفی شود، اظهار داشت: بنادر کشور به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند و بطور مثال بندر امام خمینی (ره) به صورت ۲۴ ساعته در حال تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی است و در بندر شهید رجایی نیز حتی یک لحظه، فعالیت ها متوقف نمی گردد.

خواهرخواندگی بنادر ایران با بیش از ۴۰ بندر دنیا
راستاد افزود: بنادر تجاری مهمترین شاخص و معیار برای فعال بودن تجارت و اقتصاد یک کشور است و نشان دادن ظرفیت های سازمان بنادر و دریانوردی مسئله بسیار مهمی در بخش تجاری کشور محسوب می شود.
وی با اعلان اینکه بنادر کشور با بیش از ۴۰ بندر دنیا تفاهم نامه خواهرخواندگی دارند، اظهار داشت: علاوه بر این با تعداد زیادی بندر دیگر نیز در حال مذاکره هستیم و بیشترین خواهر خواندگی در این بین مربوط به بندر شهید رجایی است.


منبع:

1399/05/15
23:33:47
5.0 / 5
2290
تگهای خبر: اقتصاد , حمل و نقل , سازمان , وزیر راه و شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.