امروز: ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

تمركززدایی در تصمیم گیری سرنخ حل مشكلات در آموزش و پرورش

تمركززدایی در تصمیم گیری سرنخ حل مشكلات در آموزش و پرورش هم ماشین: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه ایران در طول این سال ها همواره با هجمه دشمن مواجه بوده است، اظهار داشت: امروز با استراتژی جدید دشمن مواجه هستیم كه می خواهد ملت ما را از مواضع خود وادار به عقب نشینی كند. اما همین ملت در مراسم ۲۲ بهمن نشان داد كه قابل نفوذ نیست.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، سید محمد بطحایی كه چهارشنبه گذشته در جمع مدیران هسته های گزینش آموزش و پرورش حضور یافته بود، با اشاره به مشكلات اقتصادی كه تحریم ها برای كشور به وجود آورده اند، اظهار داشت: دشمن به روزنه ای كه در زمینه مشكلات اقتصادی به وجود آمده، امیدوار است، یعنی امیدوار است به خاطر مشكلات اقتصادی آستانه تحمل مردم پایین بیاید.
وی با اشاره به مشكلاتی كه وزارت آموزش و پرورش با آن مواجه می باشد، اظهار داشت: آموزش و پرورش همواره مشكلات زیادی داشته كه هم متنوع و هم مزمن است، بطوری كه با یك نسخه واحد قابل حل نیست.
بطحایی اضافه كرد: برای حل مشكلات آموزش و پرورش یكی از مهم ترین سرنخ ها، تمركز شدیدی است كه در تصمیم گیری ها دیده می شود و باید از بین برود و مهمترین چاره آن باز استراتژی "مدرسه محوری" است كه می تواند ما را از این تمركز خارج كند. در این راهبرد ما باید از مدرسه پشتیبانی نماییم تا خود مدرسه بتواند مشكلات را یك به یك از سر راه بردارد. بنابراین، راه نجات و رهایی از بخش زیادی از مشكلات در آموزش و پرورش، دادن اختیار به مدرسه، تمركززدایی و تفویض امور به مدارس است. در این راه نیز، باید با احراز شایستگی، امور را تفویض كرد تا مشكلات آموزش و پرورش كم شود.
وی با اشاره به اینكه «مهمترین مأموریت در حوزه منابع انسانی و پله اول آن، تشخیص این شایستگی است كه آن هم به عهده گزینشگران است»، اظهار داشت: این شایستگی مبتنی بر سه اصل دانش، مهارت و توانایی است و كار گزینشگران برای احراز آنها، بسیار خطیر و مسئولیتی بسیار سنگین و البته موثر است.
وزیر آموزش و پرورش اضافه كرد: گزینش در دستگاه های اجرایی به مانند چشم بینای آن دستگاه است كه رسالتی بسیار سنگین به دوش دارد، چونكه فردی كه توسط شما تایید می شود مقرر است ۳۰ سال در آموزش و پرورش كار كند.
به گزارش مركز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش وپرورش، حجت الاسلام نقویان، دبیر هیئت عالی گزینش كشور باز در این گردهمایی با اشاره به اینكه دستگاه آموزش و پرورش باوجود گستردگی، حساسیت و اهمیت بعضاً محرومیت و مظلومیت هم دارد كه لازم است یك نهضت و انقلابی در آن به وجود آید، اظهار داشت: برای كار در آموزش و پرورش باید از رفتار ظاهر مآبانه فاصله گرفت و با حقایق روبرو شد.
وی به روزبودن مجموعه گزینش و نمایش پاسخ های دقیق و كارشناسی مورد نیاز جوانان را همچون لزوم های جامعه امروزی دانست و اظهار نمود: لازمه كار در آموزش و پرورش، عشق به انجام وظیفه است و لازم است مطابق رهنمود مقام معظم رهبری به سمت روزآمدی در روش ها و بهبود معیارهای گزینش حركت نماییم.
نقویان با حساس خواندن كار گزینش نیروی انسانی، اشتغال به كار در آموزش و پرورش را یك نعمت عظیم الهی دانست و اضافه كرد: به نظر بنده با عنایت به رسالتی كه این مجموعه دارد، جایگاه وزیر آموزش و پرورش در بالاترین سطح قرار دارد.
ایشان سپس با ذكر سطوح اهداف آموزش و پرورش، اظهار داشت: مهمترین اقدام پس از تدوین دستورالعمل های اجرایی و اداری، حفظ رضایتمندی سازمان، بعنوان هدف عالی این دستگاه است. بنابراین، در گزینش باید ضمن رعایت ضوابط، اعمال و رفتار افراد را با مقتضای شرایط زمان و مكان خود مورد توجه قرار داد تا حقوق مردم و نظام حفظ شود.



1397/12/02
19:39:12
5.0 / 5
4494
تگهای خبر: آب , اشتغال , اقتصاد , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.