ساخت 48 هزار واحد نهضت ملی مسکن در تهران
به گزارش هم ماشین، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از الحاق ۱۰۷۶ هکتار زمین به محدوده ۶ شهرستان اطلاع داد و اظهار داشت: این الحاقات قابلیت ساخت حدود ۴۸ هزار و ۴۲۰ واحد مسکونی را داشته است.
به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ضمن اشاره به پروژه های نهضت ملی مسکن شهرستان اسلامشهر، اظهار نمود: با اقدامات و پیگیری های اداره کل راه و شهرسازی استان ۱۰۷۶ هکتار از اراضی در شهر های رباط کریم، دماوند، پردیس، فیروزکوه، پیشوا و ملارد به محدوده قانونی شهرها الحاق شد.
وی اضافه کرد: الحاق ۱۰۷۶ هکتار زمین به محدوده قانونی شهرها در جهت اجرای قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی بوده که این الحاقات قابلیت ساخت حدود ۴۸ هزار و ۴۲۰ واحد مسکونی را داشته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران خاطرنشان کرد: این الحاقات در جهت ایجاد سایت نهضت ملی مسکن و اجرای قانون جوانی جمعیت انجام گرفته که شروع به کار عملیات اجرایی ۹ هزار و ۷۷۳ واحد مسکونی در شهرستان های رباط کریم، اسلامشهر، پاکدشت و نصیر شهر و عقد قرارداد تعداد ۶ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی استان تهران را شامل می شود.
منبع: هم ماشین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان هم ماشین در مورد مطلب