امروز: ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
سردار هادیان فر:

تخلفات حادثه ساز خط قرمز پلیس است

تخلفات حادثه ساز خط قرمز پلیس است هم ماشین: رییس پلیس راهور فرماندهی کل انتظامی کشور، تخلفات حادثه سازی را که با جان مردم بازی می کنند، خط قرمز پلیس عنوان نمود و از تمرکز ماموران پلیس راهور و راه انتظامی بر برخورد شدید با تخلفات حادثه ساز آگاهی داد.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، سردار سید کمال هادیان فر در جلسه شورای راهبری ترافیک و کاهش تصادفات فرماندهی انتظامی استان اصفهان که در استانداری انجام شد ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: اکنون در کشور ۳۸ میلیون وسیله نقلیه وجود دارد که تقریباً ۳۵ درصد از وسایل نقلیه شخصی و ۸۰ درصد ناوگان عمومی فرسوده می باشند، همین طور ۱۲ میلیون موتورسیکلت در کشور داریم که ۱۰ میلیون آنها نیز فرسوده می باشند و این مساله نشان میدهد که در زمینه وسایل نقلیه اوضاع مناسبی نداریم.
وی با اعلان اینکه اساساً پنج عامل شامل مدیریت، قوانین و مقررات، خطای انسانی، نقص راه و نیز وسیله نقلیه در وقوع تصادفات نقش دارند، اضافه کرد: ما در بحث مدیریت هم کمیسیون ایمنی حمل و نقل و هم شورای عالی ترافیک را داریم که متاسفانه در دولت های یازدهم و دوازدهم جلسات شورای عالی ترافیک و کمیسیون ایمنی حمل و نقل با جدیت برگزار نشد اما در دولت سیزدهم اراده برای کاهش تصادفات را دیدم بطوریکه از زمان تشکیل دولت تا کنون ۲ جلسه به ریاست رییس جمهور و ۲ جلسه هم به ریاست معاون اول وی انجام شد.
رییس پلیس راهور انتظامی به ضعف قوانین برخورد با تخلفات رانندگی هم اشاره نمود و گفت: قوانین باید متناسب با هر دوره و شرایط، بازبینی شود اما هنوز در برخورد با تخلفات حادثه سازی که با جان مردم بازی می شود، قوانین بازدارنده تصویب نشده است.
سردار هادیان فر اظهار داشت: حقیقت این است که در اعمال قانون نباید رأفت وجود داشته باشد اما ما به جهت اوضاع اقتصادی کشور و شرایط نامساعد مردم به ماموران اعلام کردیم که به تخلفات حاشیه ای نپردازند اما تخلفات حادثه سازی که با جان مردم بازی می کنند خط قرمز پلیس است و باید تمرکز خودرا بر برخورد شدید با اینگونه تخلفات قرار دهند.
این مقام ارشد انتظامی کشور به وضعیت راه های کشور پرداخت و اظهار داشت: اکنون ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد که ۳ هزار و ۲۰۰ نقطه آن در جاده ها و ۲ هزار نقطه در شهرها هستند.
وی همین طور توسعه راه ها بدون در نظر گرفتن ایمنی آنها را بی معنا دانست و بیان داشت: امروز تمرکز اصلی ما روی راه های اصلی است در صورتیکه ۱۲ درصد جان باختگان در تصادفات در راه های روستایی اتفاق می افتد و این مساله هم به این دلیل است که راه های روستایی بدون در نظر گرفتن ایمنی و حفاظ مناسب در حاشیه آنها، آسفالت شده اند.
رییس پلیس راهور انتظامی اشاره کرد: درباب اصلاح نقاط حادثه خیز با رییس جمهور مفصلاً صحبت کردیم و وی آمادگی کامل خودرا برای مساعدت با این بخش اعلام نمود.
وی با اعلان اینکه سالانه ۱۰۵ میلیون جریمه صادر می شود اظهار داشت: سالانه ۷ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از جریمه ها به خزانه کشور می رود که طبق قانون باید ۳۰ درصد آن به وزارت راه، ۳۰ درصد به شهرداری ها، ۲۰ درصد به بیمه مرکزی، ۱۵ درصد برای زیرساخت های پلیس و ۵ درصد نیز برای فرهنگ سازی ترافیک اختصاص پیدا کند اما تنها ۷ تا ۱۱ درصد از این رقم توزیع می شود و باید به سمتی برویم که ۱۰۰ درصد این پول به مبادی مربوطه اختصاص پیدا کند.
رییس پلیس راهور فرماندهی کل انتظامی کشور سپس از تولید خودرو های بی کیفیت توسط خودروسازان انتقاد نمود و اظهار داشت: یکی از عواملی که جان رانندگان و سرنشینان را در تصادفات می گیرد خودرو های بی کیفیت است که در ساخت بدنه آنها از آلیاژ بسیار پایین استفاده می شود.
وی ادامه داد: در همین چندروز گذشته تصادفی بین یک دستگاه لندکروز و یک دنا در شمال کشور رخ داده بود که وقتی ماموران ما در صحنه حاضر شدند مشاهده نمودند خودروی لندکروز تنها یک خط بر روی آن افتاده در صورتیکه بدنه خودروی دنا از جلو کاملاً متلاشی شده بود و این نشان میدهد که چقدر خودرو های داخلی ما از کیفیت پایینی برخوردار می باشند.
روند هوشمند سازی در پلیس راهور ناجا هادیان فر در ادامه به هوشمند سازی در پلیس راهور ناجا اشاره نمود و اظهار داشت: اکنون در هیچ جای کشور جریمه ها بصورت دستی صورت نمی گیرد و ماموران ما با بهره گیری از گوشیهای موبایل جریمه را صادر و ۹۸ درصد پیامک ها هم برای رانندگان ارسال می شود.
این مقام ارشد پلیس راهور بیان داشت: در گذشته صحت سنجی پیامک ها بصورت دستی انجام می شد اما الآن در پلیس راهور از یک ربات استفاده می نماییم. همین طور کار الکترونیکی شدن کروکی ها را بصورت آزمایشی در استان قم شروع کردیم که ۱۱ ماه است این روند انجام می شود و امیدواریم که امسال این کار در کل استانهای کشور اجرا شود.
وی اینترنتی شدن شماره گذاری خودرو ها در تهران و تعدادی از استانهای کشور را یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در امتداد هوشمندسازی پلیس راهور عنوان نمود و اظهار داشت: امسال هم شماره گذاری خودرو در درب منزل را عملیاتی می نماییم و پلاک سوم که بصورت یک برچسب الکترونیکی است و روی شیشه جلوی خودرو نصب می شود را در نظر داریم که اجرائی نماییم.
سردار هادیان فر از راه اندازی آموزشگاه های رانندگی مجازی هم آگاهی داد و اظهار داشت: در این طرح متقاضیان گرفتن گواهینامه رانندگی می توانند تمام مراحل آموزش رانندگی را بصورت مجازی و بوسیله اینترنت انجام داده و فقط برای آزمون بصورت حضوری بایستی مراجعه کنند.
لزوم الکترونیکی شدن گرفتن عوارض در آزادراه ها رییس پلیس راهور انتظامی کشور بر لزوم الکترونیکی شدن گرفتن عوارض در آزادراه ها اصرار کرد و گفت: در روزهای نوروز در برخی از عوارضی های کشور با صف طولانی خودرو ها مواجه بودیم که موجب ترافیک سنگین و بعضاً تصادف همراه بود و امیدواریم به سمتی برویم که گرفتن عوارض بصورت الکترونیکی شود.
سردار هادیان فر گفت: بر طبق تحقیقات صورت گرفته ۵۶ درصد مردم در صحنه تصادف جان خودرا از دست می دهند که در این جا نقش دستگاه های آموزشی، فرهنگ سازی بوسیله رسانه ها و صداوسیما باید پررنگ تر شود.
به گزارش سایت پلیس، رییس پلیس راهور فرماندهی کل انتظامی کشور اظهار داشت: همین طور ۶ درصد در انتقال به بیمارستان جان می بازند که باید از هلال احمر و اورژانس از بالگرد ها و آمبولانس های مجهزتری استفاده کنند و ۴۳ درصد هم در بیمارستان ها جان خودرا از دست می دهند که در این بخش هم بنظر می رسد باید امکانات و تجهیزات بیمارستانی برای نجات جان مجروحان حوادث رانندگی ارتقاء یابد البته در دوران کرونا تمرکز بیشتر بر رسیدگی به بیماران کرونائی بود و بنا بر این آمار جان باختگان مجروحان تصادفات در بیمارستان ها افزوده شد.




منبع:

1401/01/07
21:28:45
5.0 / 5
410
تگهای خبر: اقتصاد , ایمنی , پلیس , ترافیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.